Holterberg Herfstveldrit

Onder prachtige omstandigheden werd zondag 17 september j.l. onze Holterberg Herfstrit verreden. Het was echt genieten van het uitdagende parcours en de mooie omgeving van het Nat. Park de Sallandse Heuvelrug. Via deze link vind je enkele foto's die tijdens de tocht zijn gemaakt. Later zal er op deze website ook nog een link naar een film van de tocht worden gepubliceerd. De volgende veldtoertocht georganiseerd door de Wielervereniging Holten is de Beemd- en Bergtoer op zondag 7 januari 2018. 

 

Holterbergtoer, 3 april 2016

PERSBERICHT

Holten, 6 april 2016

Zo’n 1250 fietsers genoten van Holterbergtoer.Wielervereniging Holten kreeg zondag 3 april ruim 1250 fietsers uit het gehele land aan de start bij hun 37e Holterbergtoer. Veel van de deelnemers aan de Holterbergtoer nemen binnenkort deel aan de Amstel Gold Race voor recreanten. Deze fietsers konden een goede training op het heuvelachtige parcours goed gebruiken. Men ging met een bewolkte lucht van start maar weldra priemde de zon door het wolkendek.

 

Lees meer...

Veldtoertochten WVH

Op 13-9-2015 namen er 880 fietsers deel aan onze Holterberg Herfstveldrit. De foto's die zijn gemaakt kun je terugvinden via www.oypo.nl/fotoverij en http://beeldnieuws.nl/pw/holterberg-herfstrit-2/


Er werd voor het eerst €1,50 per deelnemer (totaal €1320,-) afgedragen aan S(up)port for Nature. De inkomsten worden terug geïnvesteerd in het gebied. In de volgende link vind je hier meer informatie over:http://www.sallandseheuvelrug.nl/supportfornature

De volgende grote veldtoertocht van de Wielervereniging Holten wordt gehouden op zondag 3 januari 2016. Dan loopt de route tijdens de Beemd- en Bergtoer ook deels aan de zuidkant van Holten. Een verrassend mooie heuvelachtige omgeving! Dat we daar al vele jaren dwars door de koeienstal van Tonny Schutte rijden is voor velen allang geen verrassing meer....

 

Start2Bike mountainbike clinics

Wielervereniging Holten start zaterdag 3 oktober met mountainbike clinics.

Start2Bike

Ben je pas geleden gestart met mountainbiken? Of wil je je techniek verbeteren, dan zijn de start2bike trainingen iets voor jou! Op 3 oktober start de WVH met mountainbiketrainingen, van de basisvaardigheden zoals, remmen, schakelen, slalom -en bochten fietsen tot afdalen en klimmen. Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen en pittige klimmen? Schrijf je dan nu in voor de WVH start2bike trainingen. KLIK HIER om je in inschrijven. Deelname voor 4 zaterdagen kost slechts € 37,50 en starten bij Buitengewoon Holten, Holterbergweg 11a in Holten. Vervolg lessen op zaterdag 10, 17 en 31 Oktober.
 

The Black Watch Trail

Black Watch Trail

Samen met de atletiekvereniging gaan we 70 jaar vrijheid op een wèl heel bijzondere manier herdenken. We gaan namelijk het bevrijdingsvuur ophalen in Bayeux in Normandië en brengen het daarna naar Holten.

De zogenoemde 'Black Watch Trail' is ruim 800 kilometer lang. Op zaterdag 2 mei zullen 40 sporters afreizen naar Bayeux om het bevrijdingsvuur op te halen. Het zal daarna door de sporters in estafettevorm, dag en nacht, lopend en fietsend, naar Holten worden gebracht. Het vuur moet op 5 mei rond 10.00 uur aankomen in Holten.

De tocht is geïnspireerd op het verhaal van de Canadees Maurice Willis Collins. De jongen vocht tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Canadese leger. Hij werd ingedeeld bij het Black Watch bataljon, dat vocht in Normandië en vanaf daar richting Holten trok. Op de dag van de bevrijding van Holten, 8 april, sneuvelde Willis Collins bij de Beuseberg. Hij ligt begraven op de Canadese begraafplaats in Holten.

 

Meer informatie op de website: www.theblackwatchtrail.nl

Buienradar

NTFU kalender

Ledenberichten

webadmin
Kijk bij "WVH berichten" onder het menu "Clubinfo" - "Algemeen" om een bericht toe te voegen.
zondag 25 oktober 2015 16:31
Toertochtcommissie
Op zondag 6 augustus deel 2 van het drieluik Zomer ATB-en met de WVH. Uw reisleider voor deze tocht is Ernst Marsman. Vertrek vanaf sporthal 't Mossink om 9 uur. De route zal voeren richting de ATB route van Rijssen. Laagdrempelig dus, iedereen kan meedoen. Onderweg is er geen koffiestop, een moment voor een repje en een praatje kan ingevuld worden. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar we...
maandag 24 juli 2017 08:39

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Herfstveldrit 2017 video

Loading ...