Beemd- en Bergtoer

Startplaats Beemd- en Bergtoer gewijzigd!

Geheel vernieuwde veldtoertocht!

Op zondag 6 januari a.s. organiseert de Wielervereniging Holten een geheel vernieuwde Beemd- en Bergtoer. De start is verplaatst naar Camping "De Holterberg" aan de Reebokkenweg 8 te Holten.

De tocht is door de NTFU wielersportbond beoordeeld als "extra goed geregeld". Er is een Strava Timetrail met mooie prijzen voor de eerste 3 fietsers met de snelste tijd op ons segment. Elke deelnemer krijgt een mooi stuurbord bij de inschrijving. Er is in de directe nabijheid van de startlocatie voldoende parkeergelegenheid en een bewaakte fietsenstalling (eigen risico)

Na afloop is er gratis snert bij de finishlocatie. Er zijn 2 rustpunten inclusief verzorging en technische ondersteuning door Bike Totaal Bloemendal en Leenders Bike Totaal.

 

    

Ruime belangstelling voor Holterbergtoer

De veldtoertocht van de Wielervereniging Holten op zondag 16 september j.l. trok ongeveer 650 fietsers uit het gehele land naar Holten. De deelnemers genoten met volle teugen van de mooie routes en het prachtige fietsweer. Eén van de deelnemers kwam helaas zwaar ten val en moest met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd voor nadere controle.

De volgende tocht die de Wielervereniging Holten organiseert is de Beemd- en Bergtoer op zondag 6 januari, een veldtoertocht over 35, 45 en 55
kilometer.

 

Holterbergtoer 2018

De start van onze zondag 25 maart j.l. verreden Holterbergtoer was koud. Maar al snel fietste men zich warm op één van de vele beklimmingen. Er namen welgeteld 772 fietsers deel aan deze toertocht van de Wielervereniging Holten over de heuvels van de Sallandse Heuvelrug.

Er is ook een film gemaakt, deze vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=FmUdJiQYTYU&feature=youtu.be

De volgende tocht georganiseerd door de WVHolten is een veldtoertocht op zondag 16 september!

Veldtoertochten WVH

Op 13-9-2015 namen er 880 fietsers deel aan onze Holterberg Herfstveldrit. De foto's die zijn gemaakt kun je terugvinden via www.oypo.nl/fotoverij en http://beeldnieuws.nl/pw/holterberg-herfstrit-2/


Er werd voor het eerst €1,50 per deelnemer (totaal €1320,-) afgedragen aan S(up)port for Nature. De inkomsten worden terug geïnvesteerd in het gebied. In de volgende link vind je hier meer informatie over:http://www.sallandseheuvelrug.nl/supportfornature

De volgende grote veldtoertocht van de Wielervereniging Holten wordt gehouden op zondag 3 januari 2016. Dan loopt de route tijdens de Beemd- en Bergtoer ook deels aan de zuidkant van Holten. Een verrassend mooie heuvelachtige omgeving! Dat we daar al vele jaren dwars door de koeienstal van Tonny Schutte rijden is voor velen allang geen verrassing meer....

 

Start2Bike mountainbike clinics

Wielervereniging Holten start zaterdag 3 oktober met mountainbike clinics.

Start2Bike

Ben je pas geleden gestart met mountainbiken? Of wil je je techniek verbeteren, dan zijn de start2bike trainingen iets voor jou! Op 3 oktober start de WVH met mountainbiketrainingen, van de basisvaardigheden zoals, remmen, schakelen, slalom -en bochten fietsen tot afdalen en klimmen. Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen en pittige klimmen? Schrijf je dan nu in voor de WVH start2bike trainingen. KLIK HIER om je in inschrijven. Deelname voor 4 zaterdagen kost slechts € 37,50 en starten bij Buitengewoon Holten, Holterbergweg 11a in Holten. Vervolg lessen op zaterdag 10, 17 en 31 Oktober.
 

Buienradar

NTFU kalender

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Loading ...