Holterbergtoer, 3 april 2016

PERSBERICHT

Holten, 6 april 2016

Zo’n 1250 fietsers genoten van Holterbergtoer.Wielervereniging Holten kreeg zondag 3 april ruim 1250 fietsers uit het gehele land aan de start bij hun 37e Holterbergtoer. Veel van de deelnemers aan de Holterbergtoer nemen binnenkort deel aan de Amstel Gold Race voor recreanten. Deze fietsers konden een goede training op het heuvelachtige parcours goed gebruiken. Men ging met een bewolkte lucht van start maar weldra priemde de zon door het wolkendek.

 

 

De deelnemers waren vol lof over de prachtige fietsroutes en de duidelijke bepijling. Er konden routes worden gefietst van 80, 115 en 150 kilometer waarbij de renners veel klimwerk kregen voorgeschoteld omdat de Sallandse Heuvelrug over de gehele lengte in het parcours was opgenomen. De Holterberg moest zelfs twee keer worden overwonnen, eerst vanaf de zuidzijde en aan het eind van de route nogmaals vanaf de andere richting. De meeste belangstelling ging uit naar de middenafstand. Er namen opvallend veel dames deel aan de tocht, een fenomeen dat ook landelijk wordt geconstateerd door de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie).

Buienradar

NTFU kalender

Ledenberichten

webadmin
Kijk bij "WVH berichten" onder het menu "Clubinfo" - "Algemeen" om een bericht toe te voegen.
zondag 25 oktober 2015 16:31
Toertochtcommissie
Op zondag 6 augustus deel 2 van het drieluik Zomer ATB-en met de WVH. Uw reisleider voor deze tocht is Ernst Marsman. Vertrek vanaf sporthal 't Mossink om 9 uur. De route zal voeren richting de ATB route van Rijssen. Laagdrempelig dus, iedereen kan meedoen. Onderweg is er geen koffiestop, een moment voor een repje en een praatje kan ingevuld worden. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar we...
maandag 24 juli 2017 08:39

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Beemd en Berg video 2018

Loading ...