Wederom veel belangstelling voor Holterbergtoer

De 37e Holterbergtoer van de Wielervereniging Holten op zondag 2 april j.l. trok voor het vijfde achtereenvolgende jaar ruim 1000 fietsers uit het gehele land naar Holten.

 

Het is een zeer geliefde klassieker onder de toertochten. De fietsers kwamen uit alle delen van het land om de strijd aan te gaan met de vele hoogteverschillen. Voor veel fietsers die binnenkort de Amstel Gold Race voor recreanten op het programma hebben staan was dit een uitgelezen kans om te kijken hoe het met de conditie staat. Deze fietsers konden een goede training op het heuvelachtige parcours goed gebruiken. Men ging met een bewolkte lucht van start maar weldra priemde de zon door het wolkendek. De deelnemers waren vol lof over de prachtige fietsroutes en de duidelijke bepijling. Er konden routes worden gefietst van 50, 80, 115 of 150 kilometer waarbij de renners veel klimwerk kregen voorgeschoteld. Er was ook internationale belangstelling, er stonden veel Belgen en Duitsers aan de start. De volgende tocht die de Wielervereniging Holten organiseert is de Holterberg Herfstveldrit op zondag 17 september, een veldtoertocht over 35 en 50 kilometer.

We kijken als organisatie met een zeer tevreden gevoel terug op het evenement.

De foto's vindt u hier: https://www.oypo.nl/BB94C039A5F4472A
De film vindt u hier: https://www.youtube.com/watch?v=qDjba0fo8gk&feature=youtu.be

We hopen dat u ook hebt genoten van onze toertocht over de Sallandse Heuvelrug.

Buienradar

NTFU kalender

Ledenberichten

webadmin
Kijk bij "WVH berichten" onder het menu "Clubinfo" - "Algemeen" om een bericht toe te voegen.
zondag 25 oktober 2015 16:31
Toertochtcommissie
Aan de leden van de WVH, Tijdens het overleg van de Toertochtcommissie van heden avond hebben wij moeten besluiten het WVH-uitje op 23 april a.s. naar VillaVelo in Ootmarsum, te moeten afgelasten. Wij zijn hier als Toertochtcommissie enorm door teleurgesteld. Immers, een evenement voor alle leden, van alle disciplines, uitnodigen op een locatie die wielersport ademt, die ons allen wijzer zou...
woensdag 05 april 2017 22:54

WVH op Twitter

WVH Kalender

Hoofdsponsoren

 

Holterbergtoer video

Loading ...