Beemd- en Bergtoer nabeschouwing

Wielervereniging Holten kreeg zondag 7 januari j.l. zo’n 900 fietsers aan de start bij de Beemd- en Bergtoer veldtoertocht. Na alle regen tijdens de voorgaande weken werd een modderfestijn verwacht maar dat viel achteraf alleszins mee. De vele fietsers genoten van het mooie weer en de prachtige omgeving van respectievelijk de Holterberg, Borkeld en Beuseberg.

Men kreeg veel heuvels voor de wielen en de verzorgingsposten vormden daarom voor veel fietsers een welkome onderbreking. Bij de pauzeplaats op het terrein van Outdoors Holten werden de deelnemers ook nog op de muzikale klanken van een drumband getrakteerd. Bij de familie Schutte in de Beuseberg liep de route wederom dwars door de koeienstal. De finale op het Zuurbergcircuit was loodzwaar. De EHBO had het rustig, er vonden geen ernstige ongevallen plaats. Bike Totaal Bloemendal en Leenders Bike Totaal hielpen pechgevallen weer op weg. Van het inschrijfgeld wordt €1,00 per deelnemer gedoneerd aan het natuurzorgsysteem S(up)port for Nature van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Verschillende fotografen stonden onderweg, de foto’s vind je hier:

- https://www.oypo.nl/601E5FBACEEA2482

- http://beeldnieuws.nl/beemd-en- bergtoer-holten/

- https://www.facebook.com/mwfotos.willems.7?hc_location=ufi

 

De video is hier te vinden: https://youtu.be/lhQ8s_1PZIw

Het volgende evenement van de Wielervereniging Holten is de Holterbergtoer op zondag 25 maart, dit is een toertocht voor de racefietsers met afstanden van 50, 80, 115 en 150 kilometer.

     

Buienradar

NTFU kalender

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Loading ...