ATB-algemeen

MOUNTAINBIKE TRAINING

Vanaf April tot en met September wordt er bij de Wielervereniging Holten elke donderdagavond getraind op de Mountainbike. Onder leiding van een N.T.F.U opgeleide sportbegeleider niveau 2 of 3 worden de diverse mountainbike technieken behandeld zoals b.v.: bochtentechniek, klimmen en dalen, obstakels, bunny hop en drop-off rijden, etc. Tegelijk wordt er gewerkt aan de conditie. De nadruk ligt op het rijplezier, het verbeteren van de techniek en de conditie. Deze avond is geschikt voor de (licht)gevorderde mountainbiker met enige basisvaardigheden en conditie. De trainingen vinden veelal plaats op de Holterberg  maar ook op de diverse ATB Routes in de omgeving.

De donderdagavond MTB training start om 19:00 uur vanaf sporthal 'T Mossink, Keizersweg 22 in Holten en duurt tot ca. 21:00 uur. Leeftijd vanaf 17 jaar. Het dragen van een valhelm is verplicht.

Wil je een keer mee? Meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Buienradar

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Loading ...