Jeugd leden

"De jeugd heeft de toekomst". Dat is waar de wielervereniging Holten zich zeer bewust van is en geeft de jeugd daarom ook de mogelijkheid om lekker te sporten, op de mountainbike of de race fiets.

Het doel van de jeugdtrainingen is om vooral met heel veel plezier en samen met je leeftijdsgenoten, lekker te mountainbiken of te racefietsen.

Op je eigen niveau, van basis tot gevorderde technieken leren. Zodat je je fiets steeds beter onder controle krijgt en zo meer plezier beleefd aan het sportfietsen!

We werken met vast gestelde training schema's. De training is per week voor elke groep ongeveer dezelfde, maar wel wordt er elke week een andere techniek behandeld en special gemaakt op het niveau van de groep.

Een aantal van onze Mountainbike en Race trainers zijn in het bezit van een N.T.F.U trainers diploma en meerdere begeleiders hebben een Wegkapitein of MTB-1 begeleiders certificaat. Alle trainers en begeleiders rondom de jeugd hebben een V.O.G verklaring. (Verklaring Omtrent het Gedrag) https://www.justis.nl/producten/vog/

 

Lijkt het jouw leuk om eens mee te gaan op de mountainbike of racefiets? Jij mag 4X GRATIS mee fietsen om te kijken of het (sport)fietsen iets voor jouw is! (aaneengesloten periode)

BELANGRIJK: Je moet je eerst aanmelden voordat je mee kunt, dit geldt voor zowel de ATB groep als voor de RACE groep, hier zijn geen kosten aan verbonden.

IN VERBAND MET DE RICHTLIJNEN RONDOM CORONA NEMEN WIJ VOORLOPIG GEEN NIEUWE LEDEN OF INTRODUCÉ LEDEN AAN.

AANMELDEN: doe je door middel van al je gegevens te mailen naar onze Jeugdcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

AFMELDEN: Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december

 

START TIJDEN 2020:

Nu we weer mogen fietsen en trainen in kleine groepen en met inachtneming van de richtlijnen opgesteld door de gemeente, organiseren we de jeugdtrainingen als volgt:

MTB TRAINING TOT 13 JAAR: VANAF 27 MEI ELKE WOENSDAG - 19:00 tot 20:00 UUR

MTB TRAINING VAN 13 TOT 18 JAAR : VANAF 10 JUNI ELKE WOENSDAG - 19:00 tot 20:00 UUR

VANAF DE SPORTHAL "T MOSSINK, HOLTEN

De MTB jeugd afdeling heeft normaliter zo'n 5 á 6 jeugdgroepen, ingedeeld op jou leeftijd en/of jou niveau. Vanwege de Coronamaatregelen doen we het anders.

RACE TRAINING: VOORLOPIG START DE WVH NOG NIET MET RACE JEUGDTARININGEN.

Normaliter traint de race jeugd veelal in twee tot drie groepen, op diverse niveaus en diverse afstanden, dus voor iedereen zijn er mogelijkheden.

 

 

 

Invulrooster trainers/begeleiders 

Buienradar

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Loading ...