ATB jeugd

Jeugd vanaf 7 jaar kunnen bij de wielervereniging al kennis maken met het mountainbiken.

Er wordt vanaf de eerste week april tot half september elke woensdagavond in 6 groepen op de ATB gefietst met de jeugd. Onder leiding van ervaren N.T.F.U en K.N.W.U gediplomeerde trainers, met hulp van gecertificeerde MTB begeleiders, worden de kinderen vertrouwd gemaakt met de mooie sport mountainbiken. In de groep met de kleinsten leren de kinderen de basis beginselen van het mountainbiken door middel van spelletjes en eenvoudige trainingsvormen. In de opvolgende groepen worden er steeds meer technieken bij geleerd en verbeterd en er wordt natuurlijk ook aan de conditie gewerkt. Uiteraard is het plezier erg belangrijk!

De start is elke woensdag om 19:00 uur. Vanaf sporthal "t Mossink".

Indeling:
Groep: 7 - 8 jaar. doen spelletjes op de ATB en leren de basisbeginselen van het fietsen.

Groep: 8 - 10 jaar. Verbetering basis technieken, spelletjes en simpele trainingsvormen.

Groep: 10-14 jaar. Techniek en conditie training, verbetering techniek, echte structurele en planmatige training.

Groep: 14 jaar en ouder. Aanleren nieuwe technieken, verbeteren en inslijpen technieken, conditie training.

Het dragen van een goed gekeurde valhelm is VERPLICHT! zonder helm GEEN deelname!

 

Je mag als introducé 4x GRATIS mee fietsen!

BELANGRIJK: Je moet je eerst aanmelden voordat je mee kunt, dit geldt voor zowel de ATB groep als voor de RACE groep, hier zijn geen kosten aan verbonden.
AANMELDEN doe je door je naam, adres, postcode, tel.nr. + 06 (nood)nummer geboorte datum en email adres te mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INFORMATIE: Voor meer informatie over jeugd kunt u CONTACT opnemen met: WVHolten Jeugdzaken, Henk Landeweerd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op dit moment hebben we voor de leeftijd 7 t/m 11 jaar een ledenstop op de ATB-trainingen.

 

MOUNTAINBIKE HUUR:

Het is bij de WVH mogelijk om een mountainbike inclusief helm te huren.

Dit is bijvoorbeeld heel handig als je eerst wilt kijken of mountainbiken iets voor jou is! De kosten voor de huur van een mountainbike bedraagt 5 euro per keer.

Neem hiervoor contact op met Wim Reins. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor de fanatieke mountainbikers is er ook een mogelijkheid om te trainen op een verlicht parcours. In samenwerking met de RTC Raalte is er een avondtraining bij kunstlicht georganiseerd.

Voor meer informatie over het trainen op dit verlichte parcours kunt u ook contact opnemen met: Wim Reins. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Buienradar

WVH op Twitter

Hoofdsponsoren

 

Loading ...