Alle posts

 • Holterbergtoer op 11 april geanuleerd
  In verband met de maatregelen rondom Covid-19 wordt de Holterbergtoer op 11 april geannuleerd. Wij achten het niet verantwoord om een tocht in deze tijd te organiseren, niet voor de deelnemers, maar ook niet voor onze vrijwilligers en het personeel van de controleplaatsen.  
 • Oliebollen trainingstocht op 9 januari 2021 een mooi begin van 2021
  Dit jaar zijn we goed begonnen met een ATB jeugd Oliebollentocht in aangepaste vorm. Met 14 kinderen hebben wij in drie groepjes de blauwe route weer eens opgezocht. Voor velen waren de knollen na afloop op. Maar na een paar oliebollen en warme choco waren ze zo weer top. Coronaproof met de oliebollendrive-in Met start […]
 • Nieuwe website
  De Wielervereniging Holten heeft sinds 1 december een nieuwe website in de lucht. De site is helemaal opnieuw gebouwd met de huidige technieken. De vormgeving en menu-indeling is helemaal aangepast.
 • Beemd en Bergtoer op 03 jan 2021 geannuleerd
  De Beemd- en Bergtoer zal niet doorgaan op 3 januari 2021. Gezien de (te verwachten) geldende maatregelen rondom het Corona-virus, verwachten we niet op een verantwoorde manier de tocht te kunnen organiseren. Er wordt nog gekeken of de tocht op een later moment in het voorjaar georganiseerd kan worden.
 • WVH marATBthon 2020 geannuleerd
  Ten gevolgde van de situatie rondom Covid19 (Corona) is de WVH marATBthon op 15 november a.s. geannuleerd.