Jeugd Algemeen

“De jeugd heeft de toekomst”. Dat is waar de wielervereniging Holten zich zeer bewust van is en geeft de jeugd daarom ook de mogelijkheid om lekker te sporten, op de mountainbike of de race fiets.

Het doel van de jeugdtrainingen is om vooral met heel veel plezier en samen met je leeftijdsgenoten, lekker te mountainbiken of te racefietsen. Op je eigen niveau, van basis tot gevorderde technieken leren. Zodat je je fiets steeds beter onder controle krijgt en zo meer plezier beleefd aan het sportfietsen!

We werken met vast gestelde training schema’s. De training is per week voor elke groep ongeveer dezelfde, maar wel wordt er elke week een andere techniek behandeld en special gemaakt op het niveau van de groep.

Een aantal van onze mountainbike- en racetrainers zijn in het bezit van een N.T.F.U trainers diploma (WT 2) en meerdere begeleiders hebben een Wegkapitein of MTB-1 begeleiders certificaat. Alle trainers en begeleiders rondom de jeugd zijn vrijwilligers en hebben een V.O.G verklaring. (Verklaring Omtrent het Gedrag) https://www.justis.nl/producten/vog/

NOC*NSF heeft gedragsregels voor sportbegeleiders opgesteld die WV Holten ook volgt. Die regels zijn door alle landelijke sportbonden onderschreven. De regels zijn gemaakt om de risico’s op ongewenst gedrag in de relatie pupil en trainer / leider te verkleinen en ze fungeren als toetssteen voor het gedrag van leiders / trainers en sporters in concrete situaties. 

De vertrouwens(contact)persoon van de vereniging is: Sissy van Bruggen (tel: 0548-361682). Zie meer informatie Meer informatie over gedrag en vertrouwenspersoon

Ook een keertje meefietsen? 

Lijkt het jouw leuk om eens mee te gaan op de mountainbike of racefiets? Jij mag 4x GRATIS mee fietsen om te kijken of het (sport)fietsen iets voor jouw is! (aaneengesloten periode). Dit kan tot de zomerstop.  

Je moet je eerst aanmelden voordat je mee kunt, dit geldt voor zowel de ATB groep als voor de RACE groep, hier zijn geen kosten aan verbonden. 

AANMELDEN: doe je door je naam, adres, postcode, tel.nr. + 06 (nood)nummer geboorte datum en email adres te mailen naar:jeugd.wvholten@gmail.com

LID WORDEN: Zie https://www.wvholten.nl/index.php/lidmaatschap/  Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. 

AFMELDEN: Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan voor 15 december een mail naar penningmeester@wvholten.nl