Oliebollenrit had de primeur

De laatste activiteit in het jaar was de eerste gezamenlijke clubactiviteit in het honk!

Het jaar 2023 is vanochtend goed afgesloten met de traditionele oliebollenrit vanaf het nieuwe honk als vertrek- en eindpunt.

Jong en oud heeft kunnen genieten van de leuke tocht rondom Holten die de activiteitencommissie had uitgezet.  Intussen wachtten de oliebollen en chocolademelk ongeduldig in het honk.

Nadat alle fietsers binnendruppelden was er al snel een  gezellige huiselijke sfeer met mooie woorden van Ria Nijland: “Hiermee komt de vereniging weer op koers. We trekken samen de sprint. Wat je ook doet binnen de vereniging, hou elkaar uit de wind. Kop over kop, daar word je samen sterk van”.

Onze voorzitter Erik Huzen wilde hier alleen nog aan toevoegen dat 2023 een jaar is geweest waarin op veel plekken (nieuwe) verbintenissen zijn ontstaan. “Laten we doorgaan in 2024 waarmee we geëindigd zijn en proosten op een fantastisch mooi 2024!”