Oliebollen trainingstocht op 9 januari 2021 een mooi begin van 2021

Dit jaar zijn we goed begonnen met een ATB jeugd Oliebollentocht in aangepaste vorm. Met 14 kinderen hebben wij in drie groepjes de blauwe route weer eens opgezocht. Voor velen waren de knollen na afloop op. Maar na een paar oliebollen en warme choco waren ze zo weer top.

Coronaproof met de oliebollendrive-in

Met start en finish op de dagIedereen voldoende ruimte tijdens de Oliebollen trainingstocht-camping was er voldoende ruimte om deze tocht volgens de RIVM richtlijnen te organiseren. Ook dankzij de begeleiders konden we de groepjes klein houden. Dank aan allen die het mogelijk hebben gemaakt om weer eens lekker te fietsen met de jeugd.

Afhankelijk van de ontwikkelingen en richtlijnen volgt er mogelijk nog een georganiseerde tocht. Meer informatie volgt.